Alla inlägg under juni 2007

Av Bina - 22 juni 2007 09:49

Tror var dator hemma ar riktigt sjuk.. Inge bra det dar.. skrev en massa inlagg igar nar jag va hemma, problemmet ar bara att de inte kommer upp.. Det sager att inlagget ar inlagt men inte ar det de.. Sa jag har inte slutat blogga det ar bara min dator som har borjat censurera mina inlagg.. Tycker den ar lite val rasistisk.. Dumma dator..

Av Bina - 21 juni 2007 10:06

Nu va man pa jobbet igen.. Ensnsamt, Anna-Kristine ar iof sig har men inte precis har..  Och telefonen ringer, nee det far fortsatta ringa.. hihi, det va ju inte min=)

Vill de boka rtum for de ringa igen senare.. Jag bloggar ju=) hehe


Idag ar det en battre dag med battre humor.. Hade jag skrivit igar hade det blivit en massa trams om hur daligt allt ar.. Idag blir det forhoppningsvis en battre dag med roligare saker.. har tagit kort pa mitt skrivbord idag.. sa de ska laggas upp ikvall..


Efter jobbet ska jag och Martin till Smaralind.. Han ska prova kostymen nu, eftersom det var stangt nar vi va dar den 17e juni, daaa det va ju Islands Nationaldag da forvantar man sig att allt ska vara oppet, ja faktiskt sa gjorde jag det! Men icke.. eller ekki som man sager pa det Islandska spraket..


Smaralind har oppet till 21 ikvall, sa ska bli mysigt att gora nagot efter jobbet..


Nagon som va pa Justin Timberlake konserten?? Ar sa nyfiken pa hur den va??


Ha den basta dagen i era liv..

Av Bina - 21 juni 2007 10:02

Den sota busschaffuroen som alltid kor bussen till Mjodd varje morgon va inte dar idag, va ingen som sa good morning nar man klev pa bussen, istallet en super gammal gubbe utan tander typ.. Trvelig syn, holl pa att somna pa  bussen av uttrakning bara for det, nja sa illa ar det inte men va allt lite trakigt att inte ha nagon som sa good morning!"

Av Bina - 20 juni 2007 20:03

Idag har jag fått mina betygsamandrag faxade till mig på jobbet, blev ett mindre IG än vad jag trodde.. inte föratt att jag fick något över huvudtaget.. Men fick inte alla betyg, fick bara betygen av Brendhain.. Så kan fortfarande ha ett IG.. Men fick G i kursen jag trodde jag skulle misslyckas i.. SKÖNT!!


Va ok väder imorse men nu är molnen här igen..


Maten är i ugnen och Martin är på väg hem, har inget humör för att skriva så mycket idag.. Inte nu iaf! Har blitt en tråkmåns =)

Nja, är hungern som har tagit i överhand.. Återkommer efter middagen!!



Sofie, mina pengar är slut på mobilen, men tack för det värmande sms:et =) Dear sir.. hehe


Vet ju inte vad de säger när jag ska ladda på mobilen så får be nån på jobbet imorgon.. hehe vet ju inte vad man bestämmer när man trycker på ett språk man inte fattar=)


Smaklig Måltid.. 

Av Bina - 19 juni 2007 23:49

Esjuganga..

Det är detta berg jag ska "bestiga".. Datum är satt tills nästa tisdag kl 18.45 Då är det dags.. Martin ska också med, sen blir det grillinig när vi kommer ner.: Så är mysigt att Martin ska med..


Nu ska jag sova, vart en lång dag är trött.. Natti natti 

Av Bina - 19 juni 2007 09:44

Lite gladare idag, solen skiner=)


Da blir man gladare automatiskt.. Ar sa sjukt stor skillnad pa sol och daligt vader har, aven storre an hemma, svart att beskriva maste upplevas.. Alla pa jobbet sager tom att nar det ar daligt vader blir man automatiskt negativ och hangig, som om jag inte kant pa den karamellen! =)

Vill inte ha den karamellen.. Vill ha den soliga, den som sitter utanbfor fonstret nu.. Mne nu jobbar jag..

Fast har det inte sa daligt enda, sitter och ater en jatte god kiwi och lyssnar pa min mp3 och jobbar/kollar mailen och sitter har.. Sa just nu ar livet snallt mot mig! =)


Vi har kontoret pa 3:e vaning sa vi ser in mot Reykjavik.. ar harligt att ha bra utsikt.. ljusa och kalla lokaler.. Glomde min kofta hemma idag igen, blir jatte kallt ibland.. !!


Har pa mig min nya skjort klanning idag, med ett par svarta jeans och ett par pumps blev super fint!! Sa vet inte riktigt vad jag fick att jag inte visste nar jag skulle anvanda den ifran ?? Jag ar super nojd med den iaf!

Sofie, kolla efter den.. underbar kvaliteè=)) Finns i 3 olika farger.. jag tog den finaste tycker jag=) Njja, fanns en med morkare rander som jag egentligen ville ha, men famnns inte i min storlek.. Ska kolla i Smaralind pa torsdag! =)


Nu ska jag forsatta jobba, sitter fortfarande ensam pa jobbet, hihi Kanns lite laskigt faktiskt.. Fast har ett hotell fullt med folk sa ar bara pa den har vaningen jag ar ensam...


Tar en kiwi till..

Av Bina - 18 juni 2007 22:57

Ja ni, nu är det som om ha varit på en lång semester, fast en semester brukar man mestadels njuta utav, visst det har funnits stunder av joy, men inte tillräckligt många..

Vi trivs, eller jag trivs med jobbet.. Rättare sagt! Martin trivs inte.. Han vill åka hem, jag med iof sig men inget jag riktigt pratar om högt.. Har inte så stort val, bita ihop är det enklaste valet..

Utan jobbet/praktiken på Radisson hade det här vart en lång lång väg till en seg deprimerad Sabina. Men jag har mitt jobb, min fristad där jag trivs.. Martin däremot har ett jobbs, som han säger tycker är ok, jag tror inte att det är så.. Jag tror han vantrivs väldigt mycket men han inte "orkar" byta jobb.. Sen vill han inte jobba som kock heller så är inte så himla mkt att välja på...

Varje dag jag vaknar är det första jag gör är att tänka och pricka av att det är 1 mindre dag tills vi kan åka hem i December.. inte längre bara i December utan senast den 10e December.. Längtar tills vi kan sätta oss på flyget och få landa på Arlanda, landet där IKEA kommer ifrån landet som har HM, landet som vi alltid kommer kalla vårat hem, landet som finns i våra hjärtan där alla vi håller nära & kära bor eller kommer ifrån.. Vårt fosterland Swe, känns som om det är på andrasidan jorden.. Det är inte så långt egentligen men det är så mkt som är olikt Swe, därav mkt av den stora längtan..

När jag va i USA sommaren 2001 i 1 månad, längtade jag hem mycket, blev många collect call hem till Mamma, med många tårar och många "jag vill åka hem".. Men det här är på nått helt annat sett helt annorlunda.. Jag trivdes i Cali. Jag hade det toppen.. Bodde hos en underbar familj.. Omringad av vänner för livet.. Här är det jag & martin, den personen jag vill leva resten av mitt liv, det är vi emot världen.. Men just nu känns det som om världen vinner..  Vi erkänner oss själva besegrade!


Vill bara fira midsommar hemma, vill bara fira min födelsedag hemma.. Vill bara vara hemma.. Hemma i Swe..


Jag vet att jag inte får skriva så här för nu sitter vissa och gråter, Mamma jag vet att du gör det, Gittan du också=) Kerstin.. du sitter säkert efter jobbet nu och läser.. Det finns så mycket hemma i Swe som betyder så mycket.. Nu gråter jag med.. =) Och skrattar samtidigt! Som vanligt..


Tror att det är dags att sova nu, Känns som om den känslosamma Sabina behöver sova, glömma alla känslor som hon känner nu och förhoppningsvis vakna imorgon gladare och mer öppen att se världen, för just nu är det bara Swe som snurrar i mitt huvud!


Sov gott allihopa.. 

Av Bina - 18 juni 2007 21:46

Den lilla flickan jag skrev om igår som trillade ner i trapphus, har avlidit sent igår kväll på Östra Sjukhuset i GBG..


Tänker på familjen..


Beklagar sorgen.. 

Presentation

Omröstning

Tycker ni om ert namn?
 Ja, tycker det passar mig
 Nej, hade hellre hetat något annat..
 Jag är väl nöjd..
 Vet inte faktiskt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards