Alla inlägg den 29 juni 2007

Av Bina - 29 juni 2007 22:55

YESSSSSSS!!!


Trodde jag sett sista One tree hill avsnitet, men nästa fredag kommer det ett nytt.. såg en trailer.. är såååå nyfiken!! Händer värsta grejjerna med Karen, och sen är det Graduation party.. såg ut som om lite otippade saker kunde hända, som vanligt=) Men yes! Längtar tills nästa fredag!


Nu är det dags för Bachelor Rome.. Så jag längtat!


Sen är det Kidnapped, sen sängen=)


Imorgon hoppas jag på fint väder för då blir det en tur till poolerna,


Bina på updrag bli brun på Island..  =) We will see 2morrow!

Av Bina - 29 juni 2007 22:54

haha, såg denna på Asos när jag kollade in en massa kläder, så häftigt.. Funkar iaf på beachen, eller i Aus när vi åker dit om ett år..

Av Bina - 29 juni 2007 22:52

Hittade lite saker som jag bara vill ha ifrån ASOS! =)


Drömma kan man iaf! 

Av Bina - 29 juni 2007 19:35

När vi va på Blue Lagoon fick man ta hur mycket Silica Mud Mask man ville i ansiktet och på kroppen så många såg ut som vita monster, men oj vad ansiktet blev bra efter det!! =)

Sen fick man en provförpackning av deras Mineral Cream... Och den va underbar att ha på efter, vi har ett litet sådant prov kvar så nu efterduschen åkte det på, och ansiktet mår toppen, jag har i vanliga fall riktig problemhy men med dessa produkter mår mitt ansikte toppen!! Vill ha.. Måste köpa nästa gång vi åker dit, för det kommer garanterat bli en en nästa gång!=)


Tråkigt att dessa produkter nästan kostar 400:- / st!!

Av Bina - 29 juni 2007 17:36

Helt otroligt, är nog högsommar här på Island..

23 grader åtminstonde.. Strålande sol och blå himmel.. Jag är nöjd med att ha det så här.. inte för varmt så man klagar föratt det är för varmt utan helt perfekt.. =)


Känns underbart att få se sol och använda sommar kläderna man tog med sig i hopp om solen.. och nu har den kommit! Wieee..


Suttit ett litet tag till på balkongen, kollade nu och har redan en massa linjer efter bikini överdelen.. hihi, man kan tom med bli brun på Island..


Allting är bättre nu även hur jaag mår, kan iof sig bero mitt totala knapprande av Alvedon idag, är ju faktsikt så att man ska må bättre av alvedon och nu gör jag det =)


Ikväll blir det IKEA köttbullar med pulver mos och gräddsås och lingon, LYX! Ska bli så gott, fortsätter på det Swe tema vi började med igår.. Dock återstår ett problem att vi bara har en fungerande platta eftersom gasen har tagit slut, JOBBIGT!



Av Bina - 29 juni 2007 16:34

Som jag skrev igår har jag fått en projekt av S&M Directorn.. Han ska åka till UK i Juli, Han vill att jag ska gå igenom alla Agencies som vi har kontrakt med nu i UK se hur mycket de har "bott" på våra hotell under årens lopp.. Tar reda på mer fakta om företagen och sedan även leta upp företag!agencies runt om i UK som säljer resor till Island och tar reda på all fakta jag kan om dessa, för sedan när han åker till UK ska han försöka få fler klienter till oss.


Så är lite kul att få gör något hel på egen hand.. Har faktiskt börjat med det idag på balkongen.. Gjort i ordning ett Excel sheet som jag kan sätta in all fakta i.. Så jag endå jobbat lite när jag är hemma..


Försöker vara duktig.. 

Av Bina - 29 juni 2007 16:29

Har suttit på balkongen, känner mig bättre.. Behövde nog lite frisk luft, fastän vi har världens äckligaste balkong..

Nu kom det ut  en massa barn på gården.. Lite jobbigt då.. De leker kull och tokskriker & sjunger.. Visste de e barn men när man har ont i huvudet är inte bästa medicinen skrikande barn.. =)


Gick in och satte mig ett tag.. Känner hur det bränner på mig, lite annorlunda och va ute i solen här..


Islänningarna själva säger att solen tar bättre här för att det är mindre föroreningar i luften osv. Kan faktiskt stämma.. Sen är det så lugnt och skönt.. ingen stressande storstad precis, kommer bli en chock att komma hem till Sthlm sen i December, för det är väl då man har vant sig vid den lugna och stilsamma miljön..


Är bara 5 månader kvar snart tills vi är back in Swe.. JIPI! 

Av Bina - 29 juni 2007 16:14

Har ett litet problem kan inte logga in på min mail, står hela tiden sidan kan inte visas.. Inte ens jobb mailen eller min MSN.. SKUMT!


Så det här är ett "mail" till mor min, eftersom jag vet att hon sitter här och läser varje kväll(natt)..


Jag har inget måttband, så kan inte mäta midjemåttet, men köp storlek 42.. Är det HM så passar det altid, gör det inte det så får Sue ta med sig den hem igen Så får du byta eller nått..

Kan du köpa den senaste Vecko Revyn, Solo och Topphälsa åt mig ock skicka med det med Sue också..? Har ju inga tidningar och tidingsbereonde som jag är..

Sen är det strumpybyxorna, knästrumporna och Chaitheet.

och min kudde..

Har betalat alla räkningar du skickat.. Ska maila Adam när min mail funkar igen, men har du pratat med honom överhuvudtaget eller fick du bara mailadressen? Fattade inte va du mena.


Jobba inte ihjäl dig, Puss puss 


Presentation

Omröstning

Tycker ni om ert namn?
 Ja, tycker det passar mig
 Nej, hade hellre hetat något annat..
 Jag är väl nöjd..
 Vet inte faktiskt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards