Alla inlägg under juni 2007

Av Bina - 15 juni 2007 22:58

Dagen till ära med fidelio och oulook strul, är Hotel Sagas INTERNA motto, NO I CAN´T, för er som inte vet är Radissons YES I CAN, but not today! Dagens snackis på jobbet...

Av Bina - 15 juni 2007 22:50

Vi har kommit fram till en sak på jobbet det är något skumt på gång.. Va inne på jobbet kl 7.45 idag, vilket betyder att jag slutar 15.45 Underbart!!

Samnma gamla vanliga folk på bussen, det luktar fortfarande också.. !


Väl på jobbet börjar det som en vanlig dag, dubbel checka namnlistorna för dagens grupper som kommer med Fidelio.. Funkar för två grupper.. Vad händer sen, jo samma sak som igår.. Fidelio kraschar.. !! Efter ca 35 min är Fidelio upp and running.. 20 min senare kraschar S&C Fidelion (Sales an catering) Vi har en in-house lunch i konffan med 1000 pers, vi behöver S&C, men nopp funka inte.. så vid 10 tiden blir det fika som alltid på fredagar, snittar, chokladtårta och champagne "they call it fika" Sen tillbaka till arbete, fidelio kraschar igen.. När klockan är 11 kraschar även outlock.. Dagen till ära va min uppgift att dubbelshecka alla mail vi fått under juni med fidelio.. och båda systemen funkar inte..

Soffia kom på iden att ta en reprensentations lunch i Smaralindt, så ditt åkte vi gott,.. Kom tillbaka till Saga 2 timmar senare för lite mer kaos, vid 15 tiden va alla problem lösta, så började jobba.. Min aktiva jobb tid för dagen har vart max 2 timmar.. Mest slö/dö tid.. Interna spelet Bubbles har spelats av samtliga anställda=) NIce!


Är väldigt trött efter dagens HÅRDA arbets dag.. 

Av Bina - 15 juni 2007 10:01

sag precis en bild pa Belle pa Jessicas blogg, aven andra kan bli tok kara...

Av Bina - 14 juni 2007 23:49

fortfarande en massa vänner avsnitt på tv:n, fortfarand inne på säsong 10..


Tråkigt med bara två kanaler, röstar därför för sängen, Sov gott!


Blir nog att börja 8 imorgon.. Martin är ledig i helgen, Bio, Oceans 13 och lite shopping.. Vill ha en sak, men måste viska så inte Konstapel Martin "du ska inte shoppa på island" vaknar.. Inne i vänners värld på tvn..


Ps. men jag vill shoppa iaf! 


To be contiuned.. 

Av Bina - 14 juni 2007 23:24

tvättning har pågått.. Skönt, äntligen lite rena kläder, va på tiden! Behöver jag iaf inte köpa nya kläder bara föratt det inte finns några rena..

Tyvärr blev kläderna äldigt skrynkliga, det är därför man tvättar oftare så ma slipper stryka allt, har ett projekt för helgen..

Är ävenIslands Nationaldag på söndag.. Utforska Reykjavik... 

Av Bina - 14 juni 2007 23:20

Har sagt till mig själv att springa upp och ner i trappan på jobbet istället föratt ta hissen.. Har gått bra hitills.. Underbart! Frågan är bara när frestelsen över de goda goda maryland cookiesarna tar i och hissen kallar, inte imorgon hoppas jag! =)



Av Bina - 14 juni 2007 23:14

Varför blir det så, varenda morgon på väg till jobbet så blir jag sentimental, antingen är det musiken ( stor sannolikhet) eller sällskapet ( de undernärda, hemlösa, illaluktande, bara lata, miljötänkande & andra dödliga) eller bara kanske tanken på att inte vara i Swe..


Kan vara en riktig salig blandning faktsikt, men det tar inte bort sanningen om att man nästa sitter och gråter på bussen varje morgon.. Jo det är sant, sitter och tänker på en massa olika känslomässiga saker..


Tror att det är dags att sluta upp med den 48 minuters sightseeingen varje morgon, dags att satsa lite pengar på en bil.. Man kan ju inte sitta och gråta på bussen varje morgon..  

Av Bina - 14 juni 2007 21:17

I will not make the same mistakes that you did
I will not let myself
Cause my heart so much misery
I will not break the way you did,
You fell so hard
I've learned the hard way
To never let it get that far


I lose my way
And it's not too long before you point it out
I cannot cry
Because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake
A smile, a laugh everyday of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with


I watched you die
I heard you cry every night in your sleep
I was so young
You should have known better than to lean on me
You never thought of anyone else
You just saw your pain
And now I cry in the middle of the night
For the same damn thing

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side so I don't get hurt
Because of you
I try my hardest just to forget everything
Because of you
I don't know how to let anyone else in
Because of you
I'm ashamed of my life because it's empty
Because of you
I am afraid


Hmm.. Kom på att den här låten alltid har fått mig att tänka på Pappa min..Kom även på det idag när jag satt på bussen på väg hem och den kom på min mobil.. Lite skumt, vissa saker stämmer verkligen...

Ovido - Quiz & Flashcards