Alla inlägg den 14 augusti 2007

Av Bina - 14 augusti 2007 23:56

Nu ska vi nanna här hemma i stugan.. Har haft storstädning av garderoberna nu, föratt bli av med alla dessa små odjuren.. Så har skakat av alla kläderna och sedan lagt dem på ett annat ställe.. Ska stryka lite imorgon också.. Har annars strykt 15 skjortor idag.. Så behöver inte stryka på ett par veckor..


Hatar verkligen att stryka..!!!


Martin är överlycklig, Tiesto, ska komma till Island 9:e November.. till Broadway som ligger i samma hus som Park Inn.. Ska prata lite med mina chefer och se om man kan fixa nått åt honom.. =)


Nanna dags nu, jobbet väntar imorgon.. Tagit två alvedon så jag kan sova ordentligt!  

Av Bina - 14 augusti 2007 21:37

Ok, jag har nog fastnat på ASOS.. Någon som har en idé vart man kan kolla in finafina saker nånannastans..?? =)


Hittade dessa sötsöta saker idag.. Väskan är bara så fin, perfekt att ha till utgång eller en fin middag när man bara ska ha med sig det enklaste..

är en Ted Baker väska kostar ca. 320 SEK, helt ok pris tycker jag..


Klänningen/Tunikan är super söt så där lagom höstig att an även kan ha den med ett par jeans eller även sommartid.. Kostar dock lite mer 620 SEK.. lite mycket för mig (men värt att hålla ett öga på till nästa rea)..

Av Bina - 14 augusti 2007 19:34

NU har jag vart i Hamraborg, tog mig ett besök hos Lyfj & Heilsa.. typ vårt Apotek.. Köte hårfärg då de inte hade toning.. Lite mörkare än vad jag brukar ha.. Känns som den ljusare bleks ur hela tiden, kan ju ha och göra med mitt hår också, emn ger det ett försök! =)


Sedan har jag letat efter Toni & Guys Heath "controll" Men utan någon framgång.. Så jag hittade en med märket Marc Anothony.. Hoppas att den är bra mot håret.. Behöver verkligen det har inte använt de nu sen jag åkte ifrån SWE för jag tog fel flaska (torrschampoot) Vilket jag endå inte använder föratt jag vill endå tvätta håret varje dag! =)


Så nu känner jag mig nöjd, och köttfärslimpan är på värmning i ugnen, ska koka potatisen alldeles strax.. Så att maten är klar när Martin kommer hem om 30 min ungefär..

Av Bina - 14 augusti 2007 18:04

En tid under gymnasiet pratade jag allt om mig själv i tredjeperson.. Varför har jag ingen aning om bara blev så..


Varför jag kom att tänka på det just nu vet jaginte heller.. Det är sjukt fint väder ute.. Ville egentligen bara gå ut och lägga mig och sola, men det ska jag inte.. Vill inte gå ut i bikini och sen vakna upp ännu sjukare imorgon..


Har fortfarande inte kommit iväg hemifrån.. Dock ska jag röra på mig så fort jag klätt på mig min klänning för dagen.. Sitter i Leggings och linne.. Föratt det var för varmt med resten (som om det inte kommer bli varmare när man kommer ut) Men iaf..


Funderar på att tona håret också.. Känns som om det har tappat färg.. Kan bero på att mit hår aldrig tar emot färgen när jag har slingat det.. Så skulle vilj tona det lite.. Kanske ska införskaffa en toning eller så..


Sjukt sugen på glass också.. en piggelin vore gott tråkigt att dt inte finns här.. =/


Over and out for now at least! =) 

Av Bina - 14 augusti 2007 16:18

Det blidde lite förnyelse här på bloggen.. Dessutom har min kära mor påpekat för ett bra tag sen att tidigare var det svårt att läsa, hehe kanske bara behöver kolla synen kära mor.. =)


Ne nu ska vi inte vara sådanna.. Hitills idag har jag läst ut min bok jag nu läser.. Temptation - Douglas Kennedy.. Tog 2 dagar att läsa ut denna bok, toppen bra va precis vad den va! =) Så den rekommenderas varmt..


Sutit lite på balkongen har jag gjort också, tills de snälla grannarna ovanför började aska ner på min bakong.. Då flyttade jag in=)


Blev en påse med minimorötter till frukost.. Ska ta mig en promenad nu upp mot Hamraborg för att handla lite förnödeheter, sedan damsuga och göra lite fint tills Mamma och Yvonne och Felix kommer sedan ska jag VILA... Sova tidigt så jag känner mig på topp på jobbet imorgon! =)



Av Bina - 14 augusti 2007 14:19

Ja ni det är egentligen en väldigt bra fråga.. Har nog inget direkt toppen bra svar på frågan heller..


Den första anledningen är föratt jag då bodde i GBG fast jag är ifrån Sthlm, detta pga att jag bestämde mig föratt börja plugga, vilket jag fortfarande gör, men tiden i GBG har inte vart den lätaste tiden i mitt liv direkt.


Martin va nog också lite trött att höra alla mina funderingar och mina små hmmar om livet, vilket jag är väldigt duktig på att ha, det var mycket tårar hemma.. Jag kände väl också att det är lättare iaf för mig att skriva av mig än att prata av mig..


Efter någon veckas bloggning kom jag även på att det var ett väldigt bra sätt att hålla kontakt med alla vänner och familj och släkten eftersom jag insåg att mitt liv kommer inte vara begränsat inom Sveriges gränser.. Detta är då ett väldigt lätt sätt att kunna förmedla "jag mår faktiskt bra". Idag är även så gott som alla generationer användare av internet så insåg då också att alla kan läsa detta..

Bara Mormor som jag vet inte kan, en vet att Mamma är duktig på att uppdatera henne..


Så ja dett har blivit som en central för alla jag känner.. där alla kan läsa hur jag och Martin har det.. Det är även lättare för mig att käna mig närmare SWE genom att kunna skriva på svenska och få tycka och läsa andra skriva svenska.. Det är endå mitt första språk och det språk jag känner mig bekvämast i.



Sen trodde jag aldrig att det kunde vara så beroende framkallande heller.. =) Men visst några nackdelar måste det ju faktsikt finnas.. hihi..


Ni som följer den här bloggen, eller ja min blogg ganska ofta vet att jag ska flytta till Australien om mindre än ett år.. Detta är ett oerhört känsligt ämne för många, även för mig.. Det kommer bli svårt att lämna alla nära och kära förattgöra det jag vill under 3år.. Lite själviskt tycker jag men jag vet att den dagen jag och Martin är helt redo att gifta oss skaffa barn och allt det där kommer vi antagligen flytta hem till SWE.. Det är dock ingenting jag kan lova.. =) Ni som känner mig vet att jag har nya planer varje dag! =)



Ni vet också att min dröm är att få bo i USA.. Att få göra min karriär där.. Vad jag helst vill är att vara GM för ett av hotellen/casinona i Las Vegas.. Så ja, vet inte riktigt vart jag hamnar nånstans.. Sen är jag ju heller aldrig nöjd.. Både en bra och en dålig egenskap. Men känner att jag vill göra så mycket innan alla plikter kallar att SWE kommer nog vara där det är ett tag framöver och jag kommer vara där det passar mig just då..


Jessica jag vet att du är en av dem som tagit allt hårdast och jag FÖRSTÅR dig.. Även fast det kommer vara oerhört jobigt att vara ifrån familj, släkt, vänner ja alla dessa människor som ligger mig väldigt varmt om hjärtat kommer jag sakna dig på ett helt annat sätt.. Du och jag är nånting jag inte ens kan beskriva.. Men vart jag än är, är jag aldrig längre bor än ett samtal eller ett e-mail.. Och inga pengar i världen kan stoppa mig ifrån att komma hem om jag behövs, och det vet du! Jag behöver nog inte ens förklara för du vet allt det jag tänker säga.. Jag älskar dig och du/NI är alltid välkomna att komma till oss.. Krama din lilla prinsessa lite extra från mig idag också=)


Så ja ni förstår det handlar inteom jag har mest besökare eller är på någon lista över mest aktiva.. Jag vill bara att mina nära och kära ska veta vart jag är vad jag gör och hur jag mår.. Sen visst det kommer in en massa annat skit också men det hör väl till.. =)


Blev ett väldigt långt svart på en enkel fråga för många, men för mig är den ganska känslig som ni förstår..

Av Bina - 14 augusti 2007 13:31

NU är jag vaken igen.. Har sovi konstant från kl 22 igår kväll tills nu.. Så ja blev inge jobb för mig idag heller.. HAr haft feber inatt och vaknat lite till och från att det är varmt/kallt..


Men imorgon ska jag dit.. Känns som om jag har en del att tag i då, som måste vara klart tills jag ska vara ledig halvatorsdag och hela fredagen.. Får nog jobba över en hel del veckan efter.. Inte föratt jag har något emot det! =)


Ska äta frukost snart, eller lunch kanske man kallar det vid den här tiden =P


2 dagar kvar tills Mamma kommer.. Jipppi!! Som sagt jag tippar på att väskan kommer vara storr.... Ska ta bild på allt jag fått hit så ni får se sen.. hihi och en massa godis kanske? Nee får klarar mig med äckligt isländskt godis, bättre för hälsan man äter inte lika mycket! =P 

Presentation

Omröstning

Tycker ni om ert namn?
 Ja, tycker det passar mig
 Nej, hade hellre hetat något annat..
 Jag är väl nöjd..
 Vet inte faktiskt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards