Direktlänk till inlägg 14 augusti 2007

Varför jag började blogga?

Av Bina - 14 augusti 2007 14:19

Ja ni det är egentligen en väldigt bra fråga.. Har nog inget direkt toppen bra svar på frågan heller..


Den första anledningen är föratt jag då bodde i GBG fast jag är ifrån Sthlm, detta pga att jag bestämde mig föratt börja plugga, vilket jag fortfarande gör, men tiden i GBG har inte vart den lätaste tiden i mitt liv direkt.


Martin va nog också lite trött att höra alla mina funderingar och mina små hmmar om livet, vilket jag är väldigt duktig på att ha, det var mycket tårar hemma.. Jag kände väl också att det är lättare iaf för mig att skriva av mig än att prata av mig..


Efter någon veckas bloggning kom jag även på att det var ett väldigt bra sätt att hålla kontakt med alla vänner och familj och släkten eftersom jag insåg att mitt liv kommer inte vara begränsat inom Sveriges gränser.. Detta är då ett väldigt lätt sätt att kunna förmedla "jag mår faktiskt bra". Idag är även så gott som alla generationer användare av internet så insåg då också att alla kan läsa detta..

Bara Mormor som jag vet inte kan, en vet att Mamma är duktig på att uppdatera henne..


Så ja dett har blivit som en central för alla jag känner.. där alla kan läsa hur jag och Martin har det.. Det är även lättare för mig att käna mig närmare SWE genom att kunna skriva på svenska och få tycka och läsa andra skriva svenska.. Det är endå mitt första språk och det språk jag känner mig bekvämast i.



Sen trodde jag aldrig att det kunde vara så beroende framkallande heller.. =) Men visst några nackdelar måste det ju faktsikt finnas.. hihi..


Ni som följer den här bloggen, eller ja min blogg ganska ofta vet att jag ska flytta till Australien om mindre än ett år.. Detta är ett oerhört känsligt ämne för många, även för mig.. Det kommer bli svårt att lämna alla nära och kära förattgöra det jag vill under 3år.. Lite själviskt tycker jag men jag vet att den dagen jag och Martin är helt redo att gifta oss skaffa barn och allt det där kommer vi antagligen flytta hem till SWE.. Det är dock ingenting jag kan lova.. =) Ni som känner mig vet att jag har nya planer varje dag! =)



Ni vet också att min dröm är att få bo i USA.. Att få göra min karriär där.. Vad jag helst vill är att vara GM för ett av hotellen/casinona i Las Vegas.. Så ja, vet inte riktigt vart jag hamnar nånstans.. Sen är jag ju heller aldrig nöjd.. Både en bra och en dålig egenskap. Men känner att jag vill göra så mycket innan alla plikter kallar att SWE kommer nog vara där det är ett tag framöver och jag kommer vara där det passar mig just då..


Jessica jag vet att du är en av dem som tagit allt hårdast och jag FÖRSTÅR dig.. Även fast det kommer vara oerhört jobigt att vara ifrån familj, släkt, vänner ja alla dessa människor som ligger mig väldigt varmt om hjärtat kommer jag sakna dig på ett helt annat sätt.. Du och jag är nånting jag inte ens kan beskriva.. Men vart jag än är, är jag aldrig längre bor än ett samtal eller ett e-mail.. Och inga pengar i världen kan stoppa mig ifrån att komma hem om jag behövs, och det vet du! Jag behöver nog inte ens förklara för du vet allt det jag tänker säga.. Jag älskar dig och du/NI är alltid välkomna att komma till oss.. Krama din lilla prinsessa lite extra från mig idag också=)


Så ja ni förstår det handlar inteom jag har mest besökare eller är på någon lista över mest aktiva.. Jag vill bara att mina nära och kära ska veta vart jag är vad jag gör och hur jag mår.. Sen visst det kommer in en massa annat skit också men det hör väl till.. =)


Blev ett väldigt långt svart på en enkel fråga för många, men för mig är den ganska känslig som ni förstår..

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bina - 1 januari 2009 22:48

    Kolla gärna in:      http://bina.blogg.se 

Av Bina - 28 december 2008 03:36

Jaaa ni, ännu en dag av samma kaliber.. Men ja, Mr X som jag så gärna kallar honom skulle ha jobbat idag men eftersom det var lite boende på hotellet behövdes han inte, men vi hann endå träffas och prata i några minuter.    Endå fast det som behövdes...

Av Bina - 27 december 2008 02:25

Nu ligger man i sängen efter en kväll med stress.. Har jobbat extra idag, tillbaka till det jag älskar... Vara på golvet! Men nu ligger jag i sängen igen med halsont och feber, men jag hoppas att det försvunnit när jag vaknar imorgon.. =) I WISH!   M...

Av Bina - 25 december 2008 19:38

Här har vi mina julklappar för i år..  En perfekt dammsugare för min lilla pärla, som jag för övrigt har fixat i ordning så nu stortrivs jag ännu bättre.. Bara en ny kökslampa och sen fixa tillbadrummet, jaa skulle mer än gärna byta ut diskbänken ock...

Av Bina - 25 december 2008 14:14

Igår så va det som alla vet julafton! Va en riktigt mysig julafton! Tack familjen! Ja för ni är en stor del av mitt liv och har alltid funnits där... Tack! =)   Blev en riktigt mysig dag med massa god mat! Tack Laurent och Jennie föratt jag fick komm...

Presentation

Omröstning

Tycker ni om ert namn?
 Ja, tycker det passar mig
 Nej, hade hellre hetat något annat..
 Jag är väl nöjd..
 Vet inte faktiskt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards