Alla inlägg den 24 juli 2007

Av Bina - 24 juli 2007 23:30

Ja ni, här går det fort i besluten, vi har precis avbokat resan till Mexico, och detta pga att priset blir det samma till Thailand om vi åker den 8e, vilket nu fungerar eftersom vi kommer tillbaka till SWE den 7e..

Vi kommer då också hemma till den underbara dag vi kallar Julafton.. Detta är något vi gärna vill fira hemma detta år då detta kommer bli vår sista jul i SWE på 3år åtminstonde.. Klokt beslut va? =)


Så det nya hotellet heter Centera Karon Resort , detta ligger i Phuket, jag har redan vart i Thailand 4ggr.. Martin har dock inte vart där än, jag älskar det! =) Sen har jag 2 klasskamrater som kommer vara där på sina prakiker undertiden.. så vi har lite att hitta på om vi känner för det..


Vi åker ifrån SWE den 8e Dec sent sent på kvällen och kommer hem tidigt tidigt på julaftons morgon.. Längtar redan att få åka iväg, Äta en massa god mat och shoppa en massa billiga saker, Kan livet bli bättre? =)



Av Bina - 24 juli 2007 17:09

Har har det borjat regna, ser inte ut att sluta heller.. Ar super klibbigt ochkanns som om man typ ar i Thailand.. Hmm, allt tycker det ar super skumt.. Jag med..

Det verkligen tok reganr, fran bla himmel.. eller ja nu ar allt bara tok gratt.. men iaf.. SKUMT"!

Av Bina - 24 juli 2007 12:34

Nu ar man pa jobbet, jobbar och star i hander faktiskt inte sa mycket nya saker mer samma samma, men har lart mig en massa masssa mycket nytt sa det ar toppen! Ar nojd med det har!

Eftersom Augusti narmare sig med storm steg ska vi snart borjha fa Opera traning, for bytet av data system.. Fruktar bytet ganska hart.. Kommer bli en tuff manadf..


Mamma har nu vart en angel och gjort sa jag kan ladda upp fler bilder sa ikvall kommer det en massa nya bilder.. So hold on.. Tycker sjalv att det ar mycket roligare att lasa nar ddet ar en massa bilder sa man kan forsta vad allt ser ut som och kunna bara se det som man vill visa =þ


Jobba vidare ska jag ´gora nu, gymmet idag igen.. Kanns super skont att antligen kommit igang pa riktigt.. Ska se till nu att jag aven ater nagorlunda bra sa man kan ga ner kanske en 10-15 kilo.. Min vilja ar 20kilo.. men kanns ganska hopplost!=) Men ingenting ar omojligt =þ


Jobba vidare ska jag gora nu..

Presentation

Omröstning

Tycker ni om ert namn?
 Ja, tycker det passar mig
 Nej, hade hellre hetat något annat..
 Jag är väl nöjd..
 Vet inte faktiskt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards