Alla inlägg den 30 juli 2007

Av Bina - 30 juli 2007 22:48

Har suttit i soffan och läst lite, har försökt börja på denna bok tidigae me tyckte den var så svår startad att jag slutade läsa den.. Nu har jag börjat igen och tycker den är betydligt mycket bättre.. Så är skönt iaf!!


Ska nanna snart och förhoppningsvis sova av mig mitt humör..


Martin har tvättat idag igen, duktig han är.. Middagen blev en del av vårt humör idag.. Martin lagade mat till sig själv.. Jag åt ett paket nudlar..


Tack Mamma föratt du flytt städar lägenheten, läsa mailen, vi har fått mail.. Tack iaf! 


Natti natti 

Av Bina - 30 juli 2007 22:44

Är bara allmänt arg,sur och grinig.. Va glad att få komma hem efter jobbet, problemmet blev bara en grinig pojkvän.. Han va inte grinig enligt honom själv men ja ni vet..


Nu är jag allt annat än glad, sånna här dagar får mig alltid att undra varför jag är här, varför jag vill leva detta liv, en massa varför..


Jag vet att jag kommer glömma bort allt när han är gladare/jag är gladare.. Men endå, är så segt.. Alla små saker blir super stora och vi tjafsar om allt. Blir galen på det, dagar som denna är jag inte så lycklig känner mig ganska olycklig, men kan inte ens förklara!


Men visst alla förhållanden har sina negativa sidor, vårt är garanterat humöret.. 

Av Bina - 30 juli 2007 15:05

haha, det ar vad denna dag pa jobbet kan beskrivas som.. drama.is (utalas dramapunteris) Vi har en hel del dramaqueens har pa kontoret och ja, precis som det later uppstar da ocksa en massa DRAMA; otippat va! =)

Kristjan ar tillbaka idag och imorgon efter en liten del av sin semester..


Nar han ar tillbaka borjar alla tjejer kakla om det ena och det andra, tydligen ar det tydligen nagot gnabb som pagar har, dock kanner jag mig som en utomjording eftersom jag forstar nada om vad som ar problemmet, kanns iof sig underbart!


Jag och Sofia satt inne hos Kristjan och hade mote, sen brot tydligen helvetet lost har ute pa Sales avdelningen, haha.. Fattar absolut ingetning av vad som pagar, Sofia sa bara: This will be a day with drama.is


Ingen pratar med nagon just nu utan den ena slar hardare pa tangenterna an den andra! Det ar liksom vuxna manniskor har! haha

Av Bina - 30 juli 2007 11:33

Vad glad man kan bli for sa lite, Jessica you mad my day!


Som jag skrev tidigare sa hade jag fatt ett mail ifran Jessica imorse, nu har vi mailat till varandra flera ganger, ar som att ha MSN oppet fast via e-mail.. Bada jobbar vi pa Radisson SAS.. Jag Dock pa Radisson SAS Saga, Reykjavik och Jessica i Stockholm..

Vi kommer nog sluta med att jobba pa samma hotell du och jag vannen. helst i Stockholm tycker jag, kanske driva ett hotell... hihi, har sitter jag och smider planer! =) Otippat, nee..


Martin brukar saga till mig: " Du far tamme fan sluta att planera hela ditt liv lamna nagot och slumpen, lata framtiden vara.. "

Av Bina - 30 juli 2007 10:00

Pa jobbet nu, hungrig trott grining ja allting verkar vara som vanligt! =) Fick dock ett mail ifran Jessica direkt nar man oppnade mail korgen har pa jobbet, va en aning otippat! =) Men dock sa glatt, underbart! Tank vad lite som kan fa en att bli glad!


Har hunnit pratat med Mamma ocksa.. Sa det har hunnits med en massa.. Kul..


Tog en super lang dusch ocksa, 40 min.. INte illa.. Hade planerat in 10 min i min morgon budget men den tok sprack.. Mitt har ar som angla har eftersom jag la en inpackning, eller snarare en dunder inpackning! Ska sitta i 15 min, sen ar haret underbart! =)


Huvudet sitter dar det ska, dock kanns det inte som det ska, migranen kommer komma jag kanner det... Har darfor tagit min migran medicin och hoppas darfor att den ska vara borta till frukosten! Hoppas hoppas hoppas..

Presentation

Omröstning

Tycker ni om ert namn?
 Ja, tycker det passar mig
 Nej, hade hellre hetat något annat..
 Jag är väl nöjd..
 Vet inte faktiskt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards