Alla inlägg under april 2007

Av Bina - 17 april 2007 15:47

Idag började dagen med en oerhört seg morgon, förstår inte riktigt vad det va, men trött va jag iaf!

Eftwe några extra sömniga minuter i sängen kom jag iaf upp och iväg till CIS, som jag va på möte hos imorse.. Vi prata om/hur jag skulle göra med framtiden om jag borde plugga vidare efter jag är klar eller inte.. Blir nog plugg, är ganska säker på det!


De gick igenom alla skolor som jag kunde plugga på, fick en del olika alternativ.. Hawaii går tyvärr bort inte riktigt den inriktningen jag vill ha..

César Ritz i Schweiz är ett alternativ sedan har vi också la trobe i melbourne, och Grifith University på Goldcoast nedanför Brisbane..


Men hon tyckte att med mitt Cv och mina ambitioner(krav) så BORDE jag läsa min bachelor på César Ritz då det är dem som man lättast får jobba utav skolan... Tydligen 3 svenska tidigare studenter som fått jobb som Hotel managers direkt efter examen... (vill jag med juh!!!) 


Så lutar ditåt, men vi får se.. Ni som känner mig vet att jag mer än gärna kastar mig in i saker och ting sen kan jag lika lätt ändra mig 1 minut senare.. men för den här minten e det césar Ritz som gäller =)


Nu ska tvättstugan få sig en omgång av min smutstvätt så tills senare!


Ha det toppen!!




Av Bina - 16 april 2007 22:24

Idag,

efter åtskiljaktiga tacklingar och mål så har man helt plötsligt fått se CSI, det var verkligen på tiden, visst inte föratt det är tråkigt att se hockey slutspelet, men när Djurgården endå inte spelar har jag faktiskt ingen lust att se hockeyn=)

Men nu, så finns äntligen CSI tillbaka i rutan!!!


Idag har skolan vart en del av mitt liv, Började 8.30 Hade Fidelio lektion med Filippa.. Blev en del mail om annat och en massa skit snack med Isabelle blandannat, efter lektion blev det lyx student lunch, EuroShopper Biff nudlar á 1.50 :-, nästan lite dyrt tycker jag ;-)

 Sen blev det lite grupparbete under eftermiddagen, snart klara med Marketing Auditen!! Underbart att stryka en sak från listan, snart iaf!

Bara nedanstående kvar!

*Marketing Auditen

*Hur framtiden Event&Conference industry ser ut i GBG, hur man gör en forcast

*Gårdagens, Dagens & Morgondagens Hovmästare

*Ecomomic Paper, Do the positive effects of Tourism increases a countries economic growth?

*Human Resources Case Study

*Fidelio Tenta

*Micro & Macro Final Exam

*Marketing Final Exam

*Restaurant Operations Final Exam

*Graduation Dinner

Hmm, vi har bara 15 dagar kvar i skolan, vet inte riktigt hur detta är tänkt men får bli morgondagens problem för har fortfarande inte börjat=)


Imorgonbitti kl 9.00 ska jag till CIS kontor här i GBG och prata om min framtid så imorgon kanske det finns lite roligare saker att berätta, men det får ni se imorgon=)


Ta hand om er och dröm er borta till en vacker strand på hawaii =)

För det gör jag iaf ;-) 

Av Bina - 15 april 2007 21:57

Ja ni, kan man ha ett mer ointressant liv?? hehe knappast..


Vad gör min egentligen i GBG, Man sover, går upp går till skolan/föreläsning, äter lunch, mer föreläsning eller kanske lite själv studier går hem äter middag pluggar lite mer sen går man och lägger sig och sover för natten..


En dag tagen ur mitt liv! =) Någon som vill byta??


Ska hem till Huvfudstden på fredag!!!!!!!!!!!!! *wieeeee Ska bli så underbart rolit och härligt skönt och bara helt undeeeerrbart! Ska få träffa min bästa vän J och hennes söta lilla dotter I och mamma min.

Ska bli skönt att få åka tunnelbana se globen, få säga t-centralen istället för centralstationen. Få prata med min riktiga dialekt utan att folk tittar konstigt på än få säga å man eeeeeeeee man bara kan.. Få bara vara allmänt Sabinig!!! Bara steka på som Martin hade sagt! Kanske ta en sväng om på Stureplan.. Kolla Gallerian och äta Stockholms godaste glass, saknar den som baar den, glassbaren i början på Gallerian! =)


Usch vad massa saker jag vill göra, men ska bara ffå vara en riktig Stockholmare för 3 dagar! Yessssss... Äntligen..


 Snart är jag Stockholmare igen snart har jag en postadress som börjar på 113..  Jag vill nu..


Bara 34 dagar kvar!! Snart hemma, snart...


Kramar 08:an 


Av Bina - 12 april 2007 12:22

Dagen började med en härlig sovmorgon, vaknade inte förens kl 10.31 UNDERBART!!Skulle iof sig ha gått upp klockan 8 föratt plugga, men men sova är ju livs nödvändigt så tok det istället. Har vart en duktig tjej sen jag gick upp iaf satte mig i soffan med laptopen som jag iof sig fortfarande har i mitt knä fast tills nyss har jag iaf pluggat.. =)Hade Martin vart hemma hade han sagt "jaa, det är ju så det låter" Men nu är jag alldeles ensam så njuter ännu mer =)Har 34 dagar kvar av första året av skolan.. Och har bara 2 tentor kvar, 2 uppsatser, 3 grupparbeten och 1 event kvar.. hehe Men inte ska man klaga!! =) Jag har faktiskt valt det själv så rätt åt mig!! Kommer bli mycket skola här nu de närmsta veckorna.. Har beställt tid hos CIS idag föratt prata om min American Dream, Så på tisdag kl 09.00 ska jag vara på deras kontor och diskutera min framtid. Känns underbart att äntligen få det gjort. Jag vill jag vill jag vill åka till Hawaii...Fast vill också att Martin ska med men det får vi ta som det kommer.. Det jobbiga är ju att man kommer sitta med betydligt mer i studielån om man tar en trip till USA, men borde vara värt det, lite sånt som jag ska försöka klara ut när jag är hos CIS!Ska hem till Stockholm också nästa helg!!! JIIIIPPPPIIIIIIIIII!!!!!!!!Ska bli helt underbart, Kommer upp på fredag kväll, då ska jag på studentskiva på ett ställe, med min absolut närmaste vän J och hennes familj, som är en del av min! Hennes lillasyster T som ska ta studenten i år! Så börjar med det sen på lördagen ska jag på dop =) J´s lilla dotter I som är 5 månader ska döpas på lördagen i VÅR kyrka mitt i Stockholm, Stockholm's absolut finaste kyrka!! Vet att J håller med, garanterat! =)Sen ska jag försöka träffa lite släkt och Vänner.. Lille L har jag inte träffat sen i Oktober, vill träffa honom! Han fyller snart 1 år också.. Så han tultar väl omkring där hemma och myser med mamma S och pappa M.. Skulle jag gjort om jag va han iaf! Kanske ska återuppta skolaarbetet nu så jag slipper sitta och klaga på att jag inte har tid=)Ta hand omer i vår solen för det gör jag!

Av Bina - 11 april 2007 19:24

Ja ni.. Skolan hur ska man göra?? Har verkligen svåra beslutsångester ang hur jag ska göra med skolan.. Jag går en rolig och så utbildning nu, men saken är den att när jag är klar så har jag bara ett KY Diplom.. bara och bara men för mig är det bara!!!Jag har alltid velat åka till Hawaii och läsa vidare på HPU (Hawaii Pacific University). Det är ditt jag vill, men vill inte dra med Martin någonstans längre han måste få göra det han vill också, men jag antar att jag intalar mig om det perfekt livet att han ska bara följa med hitta något att plugga där så vi kan vara där tillsammans, livet är nog inte så enkelt, eller snarare livet är inte så enkelt!Jag vill ha allt nu, jag har inte tålamodet att vänta på något.. Jag har verkligen tålamod som är lika med NOLL!!!Varför kan jag inte bara leva i nuet låta allting ta sin tid och verkligen leva mitt liv till fullo..Det här är allt jag vill göra innan jag är 25, En liten uppdatering bara först, jag fyller faktiskt 22 i sommar :*Skaffat mig en Bachelor degree inom Hospitality Management (Bara 2½ år tills den kan vara klar!)*Bo utomlands och få uppleva ett liv som inte är som Sverige!! *Gifta mig med Martin*Ha fått ett litet barn, men innan dess vill jag ha fått den positionen jag vill på ett hotell som ger mig bra lön och bra förmåner samt ligger i Stockholm och jobbat minst 1år*Rest runt i världen hunnit sätt allt jag vill se, USA, Canada, Australien och vissa delar av Afrika!!!Hmm och det är ungefär 3 år 3 månader och 11 dagar kvar tills jag blir 25 = PANIK...!!!Problemet är inte att jag inte har tålamod, utan jag börjar bli gammal.. Varför gjorde man inte allt medans livet var lugnt och man hade pengar och möjlighet till allt och man inte lev på nudlar och vatten.. MEN Hawaii är något jag verkligen vill göra, jag vet att många tycker jag har ett skönt liv men HALLÅ (!) Jag känner inte att jag lever det just nu, livet går på pausläge fastän tiden springer iväg, snälla vänta jag hänger inte med..Vill bara köra in till kanten, springa ur bilen och lägga mig på en öde strand och läsa en bok.. Få njuta av livet känna att jag får ut något av det..Tiden som jag har haft här nere i Göteborg känns bara som en tid där jag har slösat bort det enda som jag inte har tillräckligt av = TID, men sorry måste jag säga till mig själv, Kommer aldri få tillbaka den tiden..Men trots allt detta vill jag fortfarande åka till Hawaii lässa på Hawaii Pacific University, leva min American Dream, den dröm jag haft sen jag va pytte.. Min American Dream, jag vill inte plugga i Australien jag vill till mitt kära USA till Hawaii och bo i Waikki, surfa och bara njuta och plugga på min dröm ö HAWAII...!

Av Bina - 10 april 2007 21:08

Dagens sömn var ju iaf ingenting att komma ihåg att hänga i julgranen!!! Somnade kl 02.30 efter sjuttontusen tankar om att sluta tänka för om man tänker kan man inte sova, men gick det bättre genom att försöka att tänka på att man inte ska tänka (??) NEJ.. Därav blev klockan 06.15 och då började det hemska oljudet på mobilen att låta.. Segt att gå upp efter att ha haft 10 dagars ledighet.. Men men livet är inte alltid ett paradis.......!!I Skolan idag hade vi Fidelio lektion, jippii! Hmm.. Tror jag kan det där, emn hjälpte Isabelle istället, mycket roligare att hjälpa någon än att sitta och tråka.. Men skönt med en mjuk start bara lektion mellan 8.30-12, men imorgon är det dags för heldag igen, blir Marketing/Personal Selling med Brendhain och nånting annat med Ulf Wagner antagligen någonting med Mat&Dryck...Har njutit av Vårsolen idag med, fick inte vara hemma idag Martin ville vara själv så Jag & Isabelle satte oc på en trappa vid Brunssparken och njöt i solen och satt snacka om praktiken och, hon ska till Shanghai.. Lite skillnad från mitt lilla Island äventyr =)Va en sväng om till Bibblan också, va tydligen inte ensam, sen hade de gjort nått konstigt Påsk städ där också, ville hitta mina gamla vanliga ekonomi hyllor, men kommer dit och vad hittar jag där Miljö (!!!) vad kan miljö avdelning hjälpa mig med mitt Ekonomi arbete? Inte alls.. Sen efter mycket fram och tillbaka som en liten jojo hitta jag mina böcker och även lite turism böcker så lånade hem dem så jag kunde sitta och läsa igenom eftersom hela GBG och jag va på Bibblan en solig dag i April.. Man U leder efter 30min med 3-0 vad hände där egentligen, Martin är glad iaf! Men Djurgården förlora mot BP det är illa, fast hyfsat skönt AIK förlora mot Kalmar, då känns plötsligt inte Djurgårdens förlust lika hård =))Dags att plugga lite kanske eller ja kolla fotboll eller kanske lite hockey, måste ju vila upp mig är ju faktiskt skola imorgon! ;)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Tycker ni om ert namn?
 Ja, tycker det passar mig
 Nej, hade hellre hetat något annat..
 Jag är väl nöjd..
 Vet inte faktiskt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<<
April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards